IDÉ OG KONCEPTUDVIKLING

Det er let at få idéer, men der er ofte langt i mellem de gode af slagsen. Hvad er en god idé i det hele taget? Det vil vi gerne svare på. Sammen med dig udvikler vi din idé og konkretiserer den til et attraktivt og kreativt koncept, der modsvarer dit brands identitet og din målgruppe. 

KREATIV STRATEGI

Vi ser på kreativitet og strategi i et nuanceret perspektiv og arbejder efter at skabe overensstemmelse i mellem dine marketingstrategiske udfordringer og vores kreative løsningsforslag. I Reconized rådgiver vi dig til hvordan du leder dit brand videre og skaber mere værdi gennem den visuelle flade.

VIDEOPRODUKTION

Efter vi har udarbejdet script og storyboard, starter vi på optagelserne. Produktionen skal være i overensstemmelse med dit brand og din målsætning. Reconized producerer både live-action samt animationsfilm, og har altid en løsning som passer til dine målsætninger.KLIPNING OG REDIGERING

Vi skræddersyer din produktion og sørger for, at den får det helt rigtige udtryk. De rigtige farver, animationer og lydeffekter betyder meget for den samlede oplevelse. Vi holder dig opdateret under hele processen, så vi er sikre på, at slutproduktet bliver som du gerne vil have det. 

MASTERING OG UPLOAD

Når klipningen er faldet helt på plads, eksporteres produktionen i  det ønskede format. YouTube, Vimeo, website, TV, biograf – you name it! Vi skyder altid vores produktioner i højeste video- og lydkvalitet, og det skal også kunne ses og høres efterfølgende.

DISTRIBUERING OG BRANDING

Din produktion fortjener maksimal opmærksomhed. Derfor tager vi højde for user experience og optimering til den valgte distributionskanal. Det er vigtigt for os at du ikke alene får et flot produkt, men også at du ved hvordan det kan bruges som et stærkt led i din branding strategi.